WEB DEVELOPMENT

HTML – CSS – Java Script – PHP

WEB DESIGN

Potentialul afacerii tale depinde de mediul online.
Vrei sa iesi in evidenta? Apeleaza la noi!
Realizam siteuri de prezentare si magazine online

WEB DEVELOPMENT

Web development personalizat pentru platforme open source cum ar fi: WordPress, Magento, Joomla, Opencart. Optimizarea SEO si a Bazelor de Date

OPTIMIZARE SEO

Pole Position – un loc de invidiat pe grila de start!
Optimizarea incepe odata cu construirea website-ului.
SEO On-Page si Off-Page

Dezvoltam si implementam cele mai adecvate limbaje de programare pentru site ul tau. Web development personalizat pentru platforme open source cum ar fi: WordPress, Magento, Joomla, Opencart, etc.

Optimizarea SEO si a Bazelor de Date este importanta, deoarece te vor ajuta in cresterea rankingului motoarelor de cautare.

Atat in pozitionare cat si in functionalitatea de baza a website ului tau pentru dezvoltarea unui site folosim, creeam si adaptam cele mai noi si potrivite tehmologii pentru tine.
Pentru un website atractiv interactivitatea are un rol decisiv.

Prezentarea produselor in cazul unui magazin online sau a activitatii tale daca este vorba de un site de prezentare, va fi pusa in evidenta daca in paginile sale vizitatorul are parte de experienta dorita.

Curiozitatea unui vizitator de a explora cat mai multe pagini va fi importanta astfel incat arhitectura informatiei prezentate trebuie sa fie interactiva si sa asigure rezultatul optim atat pentru tine cat si pentru vizitatorul sau clientul tau.

Tinem cont de unicitatea fiecarui website astfel incat dezvoltarea arhitecturala este particularizata iar site ul devine dinamic din punct de vedere graphic si functional.

WEB
DESIGN

Pasiunea noastra pentru web design se reflecta in lucrarile realizate. Folosim ultimele tehnologii in domeniu iar web designul este intotdeauna adaptat cerintelor tale.

SEO OPTIMIZARE

Daca vrei mai multi vizitatori pentru un website de prezentare sau implicit clienti noi in cazul unui magazin online ai nevoie de Optimizare SEO (Search Engine Optimization).

MENTENANTA
WEBSITE

Indiferent de complexitatea sau simplicitatea unui website acesta are nevoie de administrare si intretinere atata timp cat el este online. Actualizarea continutului, optimizarea acestuia, reprezinta un pas important in mentenanta unui website.

WEB
DEVELOPMENT

Dezvoltam si implementam cele mai adecvate limbaje de programare pentru site ul tau. Web development personalizat pentru platforme open source cum ar fi: WordPress, Magento, Joomla, Opencart, etc.

Telefon: 0771371395
Copyright © 2020 Mediacodeserv
All Rights Reserved

×