WEB DEVELOPMENT

Dezvoltam si implementam cele mai adecvate limbaje de programare pentru site ul tau. Web development personalizat pentru platforme open source cum ar fi: WordPress, Magento, Joomla, Opencart, etc.


Optimizarea SEO si a Bazelor de Date este importanta, deoarece te vor ajuta in cresterea rankingului motoarelor de cautare.

Atat in pozitionare cat si in functionalitatea de baza a website ului tau pentru dezvoltarea unui site folosim, creeam si adaptam cele mai noi si potrivite tehmologii pentru tine.
Pentru un website atractiv interactivitatea are un rol decisiv.

Prezentarea produselor in cazul unui magazin online sau a activitatii tale daca este vorba de un site de prezentare, va fi pusa in evidenta daca in paginile sale vizitatorul are parte de experienta dorita.

Curiozitatea unui vizitator de a explora cat mai multe pagini va fi importanta astfel incat arhitectura informatiei prezentate trebuie sa fie interactiva si sa asigure rezultatul optim atat pentru tine cat si pentru vizitatorul sau clientul tau.

Tinem cont de unicitatea fiecarui website astfel incat dezvoltarea arhitecturala este particularizata iar site ul devine dinamic din punct de vedere graphic si functional.

Pasiunea noastra pentru
web design se reflecta in lucrarile realizate. Folosim ultimele tehnologii in domeniu iar web designul este intotdeauna adaptat cerintelor tale.

web design

creativitate

Suntem creativi si avem o experienta bogata in dezvoltarea de websiteuri personalizate, identitate vizuala si branding in mediul online si offline.

Indiferent de complexitatea sau simplicitatea unui website acesta are nevoie de administrare si intretinere pentru o incarcare rapida pe toate dispozitivile.

performanta

web development

– Client-side coding
– Server-side coding
– Database technology

Telefon: 0771371395
Copyright © 2020 Mediacodeserv
All Rights Reserved